Compania Microsoft planifică Xbox Game Pass Ultimate

Compania Microsoft planifică Xbox Game Pass Ultimate

          Microsoft intenționează să lanseze un nou tip de abonament – Xbox Live Pass Ultimate – care combină Xbox Live Gold și Xbox Game Pass într-un singur abonament. Utilizatorul Twitter @h0x0d a dezvăluit mai întâi noul abonament pentru Xbox Game Pass Ultimate și susține că serviciul va avea un preț de 14,99 USD pe lună în US.

          Combinația dintre abonamentele Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-o singură plată lunară înseamnă pentru proprietarii de Xbox o economisire de aproximativ 5 USD pe lună, comparativ cu prețul plătit acum pentru o combinație existentă dintre cele două , de 19,98 dolari. Nu este o economie masivă, dar noua ofertă Xbox Game Pass Ultimate va avea mai mult sens pentru noul Xbox One S All-Digital, deoarece această consolă nu va include o unitate Blu-ray și se va baza foarte mult pe jocurile digitale și pe abonamentele oferite de Microsoft.


         Ediția Xbox One S All-Digital va ajunge pe toate piețele pe data de 7 mai, cu trei dintre cele mai bune jocuri deja preîncărcate: Minecraft, Forza Horizon 3 (DA, 3! NU 4) și Sea of Thieves.

         Potrivit email-urilor trimise membrilor Xbox Live Gold (regiunea UK), începând cu data de 8 mai, abonamentul de 12 luni se va mări de la 39,99 lire la 49,99 lire, în timp ce abonamentele lunare vor crește de la 5,99 £ până la 6,99 £. Și abonamentele pe trei luni primesc o majorare a prețului, de la 14,99 £ la 17,99 £, dar o subscripție pe șase luni va rămâne la același preț: 29,99 £.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.