Concurs “Giveaway acumulator extern Hama X7” – decembrie 2021

xboxromania oferă prin tragere la sorți un acumulator extern Hama X7. Pentru a participa citiți regulamentul concursului și completați formularul de mai jos în perioada înscrierilor.

 •  

  Câștigătorul unui un acumulator extern Hama X7 este Dascaleac Andrei !

   

   

 •  

  Actualizat: 01-01-2022 la 16:22

  Numele și prenumele
  Tătărău Albert
  Valeriu Tătărău
  Cărare Ciprian
  Macovei Alexandru
  Tucă Remus Nicolae
  Tanea Alexandru
  Ciobanu Laurentiu Grigore
  Gerendi Șandor
  Cazacu Mihaita Cristian
  Nita Cristian
  Ciazar Felix
  Nedelica Alexandru
  Boboc Ion
  Farkas Hunor-Attila
  Gavrila Marian
  Făgărășan Silviu
  Alin Cristian Cimpan
  Panescu Bebe Vasile
  Pănescu Claudia-Elena
  Rotaru Adrian
  Andrei Dumitrescu
  Leonard Marian
  Costea Catalin
  Leonard Marian
  Dascaleac Andrei
  Dascaleac Adriana

   

 •  

  1. Descriere concurs: “Concurs Giveaway acumulator extern Hama X7 – decembrie 2021” începe miercuri, 1 decembrie și înscrierea se termină pe 31 decembrie 2021 la ora 23:59. Prin participarea la concurs, fiecare participant acceptă necondiționat și este de acord să respecte regulile concursului și deciziile xboxromania.ro (Sponsor și Organizator), care vor fi definitive și obligatorii în toate privințele. Organizatorul este responsabil de colectarea, transmiterea și procesarea înregistrărilor și administrarea generală a concursului. Oferta este deschisă tuturor țărilor și tuturor celor care au o adresa de email validă.
   Participarea la concurs este gratuită (nu este condiționata de achizitonarea unui produs/serviciu și nici de plata vreunei taxe).
  2. Înscriere online: Concursul este destinat decât persoanelor cu domiciliul în România. Introduceți datele de participare în timpul perioadei de promovare online, prin semnarea formularului de înscriere. Formularul de înscriere poate fi găsit la adresa https://www.xboxromania.ro/concursuri/. Lista participanților va fi actualizată zilnic. Veți fi considerat participand doar dacă vă regăsiti pe lista participanților. Înscrierile automate sau robotizate trimise de persoane sau organizații vor fi descalificate. Dacă v-ați înscris și nu vă regasiți pe lista participanților scrieține de la rubrica Contact pentru lămuriri. Orice încercare a unui participant de a obține mai multe formulare de înscriere cu aceeași adresă de email sau acelasi nume – va fi eliminat din concurs. Eligibilitatea finală pentru acordarea premiului este supusă verificării.
  3. Selectarea câștigătorului: Câștigătorul “Giveaway acumulator extern Hama X7” va fi selectat aleatoriu cu ajutorul site-ului https://www.random.org/lists/ dintre toate intrările eligibile primite în timpul perioadei de înscriere. Desemnarea aleatorie va fi efectuată în termen de 24 de ore de la data finalizării înscrierii. Câștigătorul extragerii va fi anunțat prin e-mail și pe pagina www.xboxromania.ro. Câștigătorul trebuie să răspundă prin e-mail în termen de 72 de ore de la terminarea înscrierilor pentru a putea intra în posesia premiului (vă recomandăm să vă verificați și folderul Spam din casuța de email). Orice notificare câștigătoare care nu a fost returnată în termenul stabilit mai sus va duce la pierderea premiului și se va desfășura altă extragere. Câștigătorul premiului va fi înștiințat să returneze un email cu: numele, prenumele, nr. de telefon și adresa de domiciliu; pentru a intra în posesia premiului.
  4. Premiul: acumulator extern Hama X7. Valoare premiului apare pe Emag la o valoare de 183,25 RON. Sponsorul va trimite premiul sigilat gratuit la câștigător printr-o firmă de curierat la adresa specificată de câștigător prin e-mail Se va acorda doar un premiu pe persoană. Nerespectarea regulilor va duce la pierderea premiului. Mai multe detalii despre premiu puteți vedea pe adresa https://www.emag.ro/acumulator-extern-hama-x7-7800mah-negru-hama178982/pd/DTMT2LBBM/
  5. Sponsor: “Giveaway acumulator extern Hama X7” este sponsorizat de administratorul site-ului xboxromania.ro
  6. Confidențialitate: Toți participanții admit că, dacă aceștia sunt aleși câștigători, anumite informații personale (numele, prenumele și localitatea) vor fi publicate pe lista câștigătorilor. Toate informațiile personale transmise în timpul însrierii la Giveaway vor fi înregistrate pe serverele deținute de Mxhost (https://www.mxhost.ro). xboxromania va colecta informațiile personale ale participanților doar pentru a putea efectua extragerea câștigătorului. Numele și prenumele vor fi afișate pe pagina de concurs cu scopul de a fi făcut public numărul de participanți la concurs.
  7. Nume, prenume și email: Participanții confirmă faptul că își furnizează numele,prenumele de contact și adresa de e-mail pentru a fi contactați cu privire la detaliile oferite, inclusiv anunțurile câștigătoare. Prin înscrierea dvs. sunteți, de asemenea, de acord ca acestea să fie stocate pe serverele deținute de Mxhost (https://www.mxhost.ro) și utilizate doar cu scopul extragerii câștigătorului (nu abonare la Newsletter)
  8. Limitarea răspunderii: xboxromania.ro nu este răspunzător pentru nicio informație incorectă sau inexactă, provocată de utilizatorii site-ului web sau de oricare dintre echipamentele sau programele asociate sau utilizate în Giveaway sau de orice eroare tehnică sau umană care poate apărea în procesarea înregistrării la Giveaway. XboxRomania.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru nici o corespondență greșită sau pierdută sau orice eroare, omisiune, întrerupere, ștergere, defect, întârziere de operare sau transmitere. XboxRomania.ro nu este răspunzător pentru nicio problemă sau defecțiune tehnică a sistemelor online, a serverelor sau a furnizorilor, a echipamentelor informatice, inclusiv vătămarea sau deteriorarea computerului participantului. În cazul în care, din orice motiv, Giveaway nu este capabil să ruleze așa cum a fost planificat, incluzând infecții cauzate de viruși de calculator, manipulare frauduloasă, intervenție neautorizată, fraudă, defecțiuni tehnice sau orice alte cauze dincolo de controlul xboxromania.ro, care corupe sau afectează administrația, , corectitudinea, integritatea sau buna desfășurare a Giveaway-ului, atunci xboxromania.ro își rezervă dreptul, de a anula, modifica sau suspenda Giveaway-ul. În cazul unui litigiu – problemele vor fi rezolvate pe cale amiabilîă.

  Legislația actuală nu impune un regulament de concurs și nici alte obligații specifice (ținând cont că nu este condiționată de achizitonarea unui produs/serviciu și nici de plata vreunei taxe). Cu toate acestea, este recomandat ca acest concurs să se desfășoare după un regulament scris și disponibil în pagina de concurs, pentru a evita eventuale acuzații.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.