Coperta pentru FIFA 22 este Kylian Mbappé, dezvăluită complet în acest weekend

EA Sports a dezvăluit astăzi steaua oficială pentru coperta FIFA 22 și într-o mișcare destul de previzibilă, este starul Franței și PSG, Kylian Mbappé. Este al doilea an consecutiv pentru Mbappe, care a înfrumusețat și coperta FIFA 21.

În plus, s-a confirmat că vom primi trailerul oficial pentru FIFA 22 în această duminică, 11 iulie, la 18:30, ceea ce înseamnă că ai suficient timp pentru a te bucura de el înainte de finala Euro 2020.

Nu există alte detalii deocamdată, altele decât că jocul va fi disponibil în mai multe ediții și va continua să accepte Dual Entitlement, ceea ce înseamnă că versiunea Xbox One (probabil) va primi un upgrade gratuit la Xbox Series X și S.

Interesant este însă că pe copertă se menționează ceva numit „Hypermotion Technology”, care sună nou-nouț pentru seria FIFA. De asemenea, nu există nicio referire la motorul Frostbite, care alimentează FIFA de ani de zile.

Vom afla mai multe duminica aceasta!

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.