Crackdown 2 este disponibil acum gratuit pentru Xbox One

Crackdown 2 este disponibil acum gratuit pentru Xbox One

          Microsoft tocmai a adăugat Crackdown 2 în lista jocurilor de Xbox 360 compatibile și cu Xbox One (Backward Compatibility). În încercarea de a obține cât mai mulți jucători, Micorosoft oferă acest titlu gratuit, dar această ofertă ar putea expira în curând.

           Cum pot descărca Crackdown 2 gratuit pe Xbox One?

          Există două moduri de a descărca jocul gratuit. Primul și cel preferat este să mergeți la Magazinul Xbox de pe PC și apoi să luați jocul de acolo. Va trebui să vă asigurați că aveți o metodă de plată în afară de Xbox Live Credit, care este cerința pentru obținerea jocurilor Xbox 360, chiar și a celor care sunt gratuite.

Crackdown2XboxOne

           A doua metodă este de a căuta Crackdown 2 direct pe Xbox One. Posibil sa nu fie încă afișat, dar poate să apară când Xbox Store se va actualiza și îl veți putea vedea direct pe Xbox One.

         Crackdown 1 a fost îmbunătățit pentru Xbox One X, astfel încât rulează la o rezoluție mai mare. Nu putem spune acelasi lucru și despre Crackdown 2, pentru că acesta nu a fost îmbunătățit pentru Xbox One X. Totuși, vă puteți bucura de o performanță generală mai mare, cu îmbunătățiri vizuale minore pentru jocul Xbox One.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.