Cum economisești bani pe Xbox Game Pass folosind coduri EA Play

Puteți face economii destul de mari

Cum economisești bani pe Xbox Game Pass folosind coduri EA Play

Doriți să economisiți mult pe Xbox Game Pass Ultimate? Există întotdeauna trucul de conversie Xbox Game Pass dacă sunteți un membru nou, dar dacă sunteți deja abonat la serviciu, EA Play vă poate ajuta cu economii uriașe.

Fanii Xbox din Marea Britanie au documentat acest lucru pe HotUKDeals, subliniind faptul că un abonament de 12 luni la EA Play se transformă automat în 4 luni Xbox Game Pass Ultimate, iar acest lucru îl puteți obține de la 19,99 £.

Rată conversie dacă sunteți deja abonat la EA Play

Chiar și 3 luni [de GPU] ar costa de obicei 29 £, deci este o afacere. Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați un abonament EA Play de 12 luni, să revendicați codul și când vi se solicită, acceptați conversia Game Pass Ultimate. Acest lucru se acumulează pe orice abonament curent.

După cum s-a menționat mai sus, aceste coduri EA Play de 12 luni se adaugă peste abonamentele Xbox Game Pass Ultimate, dar trebuie să fiți abonat în prezent la Game Pass Ultimate pentru a le utiliza, altfel veți primi doar 12 luni de EA Play.

Ca referință, în acest fel, veți plăti sub 60 £ pentru un an de Xbox Game Pass Ultimate, în timp ce cumpărarea abonamentului Xbox Game Pass Ultimate pentru un an întreg de la Microsoft este mult mai scump, 132 de lire.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.