Cum puteți obține 1000 de puncte Microsoft Rewards pe Xbox chiar acum

Zilele trecute a fost adăugat un nou card care oferă 1000 de puncte Microsoft Rewards pentru mai puțin de un minut de muncă, cel puțin așa zice un utilizator reddit.

Practic, aceast card este disponibil decât pentru membrii serviciului standard Xbox Game Pass, deoarece este axat pe încurajarea acestora să se înscrie la Xbox Game Pass Ultimate (sincer, nu prea înțeleg cum vine încurajarea asta). Dacă ești un abonat Ultimate, pur și simplu nu îl vei vedea.

Dacă sunteți eligibil pentru cele 1000 de puncte, veți putea găsi aceast card în aplicația Microsoft Rewards de pe Xbox. Și nu vă faceți griji – nu trebuie să vă înscrieți la Ultimate și nici să jucați FIFA 21 pentru a revendica punctele dacă nu doriți.

Cum puteți obține 1000 de puncte Microsoft Rewards pe Xbox chiar acum

În mod egoist, sunt puțin dezamăgit că membrii Ultimate nu pot obține acces la aceste 1000 de puncte, dar Microsoft este foarte generos prin programul său de Rewards, așa că nu voi mormăi prea mult 🙂 . Totuși este o afacere bună, dacă reușești!

PS: Pentru cei care nu au auzit despre acest program oferit de Microsoft vă invit să aruncați o privire aici.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.