Cum să obțineți Discord pe Xbox One/Series X | S

Discord este un serviciu popular de chat pentru tot felul de subiecte, dar își are rădăcinile în comunicarea despre jocuri. Există servere dedicate Discord pentru tot felul de jocuri și un număr mare de oameni îl folosesc pentru a rămâne în contact în timp ce joacă titlurile lor preferate. Din păcate, nu există o aplicație Discord pentru Xbox One/Series. Cu toate acestea, puteți utiliza Discord pe Xbox cu clientul Discord, Quarrel.

Quarrel este o aplicație gratuită care aduce apeluri vocale Discord și posibilitatea de a trimite mesaje de pe Xbox One. Nu este perfect, dar este cea mai bună opțiune pe care am folosit-o pentru a putea utiliza Discord pe Xbox One sau Series.

Quarrel a început ca o aplicație Windows Phone, dar unul dintre dezvoltatorii ei și-a dat seama că, de vreme ce a depus efortul de a o realiza, ar putea la fel de bine să o extindă și pe alte platforme. La fel ca orice concept nou, oamenii creează o aplicație având în vedere un singură platformă și apoi, datorită ușurinței de portare și a unei baze de cod deja existente, se extind la altă platformă. În orice caz, rezultatul a fost că Quarrel a devenit disponibil pe Windows 10 și Xbox One.

Acum, majoritatea utilizatorilor Quarrel sunt pe Xbox One. Există încă o mare bază de utilizatori pe Windows 10 și chiar câteva suflete curajoase pe Windows 10 Mobile.

Quarrel pe Xbox One/Series arată bine. După ce vă conectați, apar toate chat-urile și canalele dvs. Trebuie să navigați în aplicație deplasând un cursor cu un joystick, care este un pic ciudat, dar cu atâtea canale și chaturi din care să alegeți,  accesarea elementelor de pe ecran este o experiență lentă. Când cursorul dvs. este peste lista de canale, puteți derula în sus și în jos cu joystick-ul drept, care accelerează cu adevărat lucrurile.

Nu știu dacă aș recomanda chatul cu text din aplicație, dar acest lucru nu este specific Quarrel. Oricum eu nu sunt un mare fan al tastării mesajelor lungi pe Xbox.

În timp ce puteți trimite mesaje, caracteristica deosebită este că Quarrel acceptă apelurile vocale. Puteți sări într-un voice chat și să petreceți timpul cu prietenii. Este minunat să pătrunzi într-un canal la care participi deja pe telefon sau cu computerul și apoi să poti continua această experiență pe Xbox, mai ales că vocea este acceptată.

Când porniți un apel vocal pe Quarrel, Xbox-ul vă solicită să acordați permisiunea aplicației de a utiliza dispozitivul dvs. audio. Eu am folosit un dispozitiv original de Xbox în testare, dar ar trebui să funcționeze și cu alte dispozitive pe care le utilizati conectate la controller. Odată conectat, calitatea apelului a fost bună și puteam sa aud toți participanții, indiferent de pe ce dispozitiv participau.

În timpul testului, care a ținut cateva ore, am întampinat cateva mici întarzieri ale sunetului și deconectări de la chat (2 deconectări în 4 ore), dar nu m-a făcut să renunț la această aplicație, ținând cont că este singura aplicație care aduce Discord pe Xbox.

DiscordXboxScreenshoot

Dacă vă confruntați cu unele dintre întârzierile și deconectările pe care le-am avut eu, probabil că o veți dezinstala, dar cred că pe viitor această aplicație va evolua și vor fi remediate erorile pe care le are. Cred că merită să vă luați 5-10 minute din viață pentru a vedea dacă puteți adăuga o întreagă platformă de comunicare și mesagerie vocală pe Xbox One.

Având în vedere acest lucru, iată ce trebuie să faceți pentru a utiliza Discord pe Xbox One:

QuarrelMicrosoftStore

  • Deschideți Microsoft Store pe Xbox One/Series X | S

  • Faceți clic pe „Search” și tastați „Discord”.

  • Descărcați aplicația „Quarrel” pe consolă. Va fi o pictogramă a unei păsări.

  • Conectați-vă la contul dvs. din aplicație și începeți să utilizați Discord.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.