Cum se anulează reînnoirea automată pentru abonamentele Xbox (Xbox Live Gold, Game Pass, Game Pass Ultimate)

Cum se anulează reînnoirea automată pentru abonamentele Xbox (Xbox Live Gold, Game Pass, Game Pass Ultimate)

         Daca vreți să opriți reînnoirea automată a abonamentului Xbox Live Gold, sau a altor abonamente precum Game Pass, trebuie să utilizați un browser web de pe un computer sau telefon. Puteți folosi orice browser modern, precum Chrome, Firefox, sau Edge, și nu contează dacă folosiți Windows, macOS, Linux, Android sau orice alt sistem de operare.

Important: Tutorialul este făcut cu browserul Firefox pe sistemul de operare Windows 10.

  1. Primul pas este să accesați microsoft.com. Dacă nu sunteți deja logat, dați click pe butonul de logare (sign in), din colțul dreapta sus al paginii și introduceți adresa de email și parola.

  2. După ce v-ați logat, dați click pe icoana de user din colțul dreapta sus, de lângă locul unde este afișat numele dumneavoastră.

  3. Click apoi pe My Mycrosoft account din meniul derulant în jos.

ReinoireAbonamentXboxLiveGold

  1. Din pagina principală a contului, va trebui să accesați pagina Services & subscriptions.

  1. Cautati secțiunea abonamentului Xbox Live Gold sau orice alt abonament pe care doriți să îl anulați și dați click pe Manage. Dacă sunteți abonat la o multitudine de servicii Microsoft, va fi necesar sa derulați pentru a găsi secțiunea abonamentului respectiv.

ReinoireAbonamentXboxLiveGold4

Pe pagina dvs. de abonamente Microsoft, puteți vedea termenul actual al abonamentului, puteți schimba metoda de plată, puteți dezactiva abonamentul sau reînnoirea automată.

  1. Dacă doriți să anulați reînnoirea automată a unui abonament, click Change iar apoi click Turn off recurring billing.

ReinoireAbonamentXboxLiveGold

Important: dacă opriți reînnoirea automată, abonamentul dvs. va ramâne activ pentru restul perioadei actuale de abonament. Dacă doriti să anulați imediat și să obtineți o rambursare parțială, trebuie să dați click pe Cancel în loc de Turn off recurring billing.

  1. Când dați click pe Turn off recurring billing pe pagina dvs de abonament, va apărea un mesaj tip pop-up de confirmare.

ReinoireAbonamentXboxLiveGold

  1. Dați click pe Confirm cancellation pentru a finaliza procesul și nu veți fi facturați la sfârșitul termenului abonamentului. Abonamentul va rămâne activ până la acea dată, și veți păstra accesul la toate beneficiile lui până la expirarea aacestuia.

          Prin anularea abonamentului Xbox Live Gold, înțelegeți că veți pierde accesul la toate avantajele anterioare ale serviciului. Pe viitor, Multiplayer, Party Chat și alte servicii Xbox Live Gold vor fi inaccesibile, inclusiv titlurile anterioare obținute gratuit prin Games with Gold.

          Prin anularea abonamentului  Xbox Game Pass sau Xbox Game Pass Ultimate, nu uitați că veți pierde accesul la toate jocurile prin intermediul serviciului când se termină perioada de valabilitate. Cu excepția cazului în care jocurile au fost achiziționate permanent, va trebui să vă reînnoiți abonamentul pentru a le juca din nou.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.