Cum se inregistreaza 4k mai mult de 30 de secunde pe Xbox One X

Cum se inregistreaza 4k mai mult de 30 de secunde pe Xbox One X

          Daca ati facut upgrade la Xbox One X pentru a juca jocuri in 4K, aveti acum o aplicatie actualizata GameDVR care este capabila sa inregistreze clipuri de joc la rezolutie 4K cu HDR cu pana la 60fps. Dupa cum puteti vedea mai jos, inregistrarile din Xbox One X 4K GameDVR arata fantastic, asa ca daca aveti nevoie de ajutor pentru a obtine configuratia consolei pentru a capta 4K, acest ghid va va indruma spre gloria videoclipurilor UHD! Acest ghid va va arata, de asemenea, cum sa inregistrati clipuri de joc in 4K care pot fi de o ora.

         In primul rand, pentru a-ti pregati Xbox One X-ul pentru captare 4K trebuie sa schimbi optiunea din setarile consolei tale.

1. Apasati butonul Home de pe controlerul dvs. si defilati in stanga la pictograma Settings.
2. Odata ce ati ajuns la Settings, mergeti la Preferences

3. Apoi selectati Broadcast & Capture

Înregistrare Xbox

4. Odata ce ati selectat Broadcast and Capture, asigurati-va ca aveti bifat Allow Broadcasts and Captures si apoi selectati caseta Game Clip Resolution.

Înregistrare Xbox

5. Acum puteti alege rezolutia pentru inregistrare, asa ca daca doriti sa capturati 4K alegeti 4K SDR sau 4K HDR (cu HDR).

Înregistrare Xbox

         Veti vedea ca puteti inregistra maxim 30 de secunde utilizand rezolutia de 4K, dar nu va faceti griji, puteti captura pana la o ora in rezolutie 4K daca utilizati un HDD extern USB 3.0 formatat NTFS. Pentru aceasta, conectati o unitate HDD pe USB la un PC cu Windows si formatati-o cu NTFS. Pentru a o formata, faceti clic dreapta pe unitatea din Windows si apoi selectati Formatare. Este posibil sa il puteti formata direct din Xbox One X atunci cand il setati ca unitate de captare, dar inca nu am testat aceasta metoda.

5. Acum, ca aveti o unitate USB externa (Hdd) viabila pentru capturi, conectati-o la Xbox One X si reveniti la acelasi meniu de mai sus si alegeti la Capture Location unitatea externa.

Înregistrare Xbox

6. Acum ca unitatea dvs. externa este selectata, puteti sa faceti inregistrari de pana la o ora in rezolutie 4k.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.