Cum va arata urmatorul update pentru Xbox One

Cum va arata urmatorul update pentru Xbox One

Update 17 octombrie 2017: De astazi toti utilizatorii beneficiaza de noul update al noii interfete prezentate mai jos.

 

             Este o saptamana interesanta pentru cei de la Team Xbox, deoarece Xbox Insiders au primit o prima privire la cea mai recenta actualizare Xbox. Aceasta versiune este urmatoarea actualizare majora pentru Xbox One si este conceputa pentru a face experienta Xbox mai distractiva, personalizata si mai socială decat oricand. Această noua experienta ofera jucatorilor mai multe optiuni de personalizare si o navigare mai rapida.
            Primul lucru pe care Insiderii il va observa este noul Home de pe Xbox One, care poate fi modificat in functie de preferintele fiecaruia pentru a fi unic, adica veti putea decide ce sa vedeti atunci cand porniti consola. Acest nou aspect face parte dintr-un sistem de design numit Microsoft Fluent Design.

           Aveti un joc sau un prieten preferat? Adaugati-i la Home! Selectati una din preferinte, apasati pe butonul Meniu de pe controlerul dvs. si selectati “Add Home”. Asa se creeaza un intreg bloc de continut care poate fi mutat in sus sau in jos sau inlaturat, in cazul in care interesele sau obiceiurile se schimba. Aceste blocuri vor evolua in timp, pe baza lucrurilor pe care va place sa le faceti. De exemplu, adaugarea unui joc pe ecranul dvs. de pornire poate atrage un post feed de activitate de la dezvoltator, poate arata cand prietenii dvs. joaca acest joc online, sugereaza urmatorul dvs. Achievement si ofera o scurtatura rapida pentru Hub la acel titlu.
Acesta este doar inceputul unor actualizari majore care sosesc pentru jucatorii Xbox in cursul acestui an. Se vor introduce o mulțime de caracteristici noi in lunile următoare pe Xbox One.
             Mai jos puteti vedea o prezentare video completa a noului update de pe Xbox One.

 

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.