Dacă cumpărați Mass Effect Legendary Edition, puteți obține gratuit 6000 de puncte Microsoft Rewards

Dacă sunteți un utilizator al programului Microsoft Rewards și doriți să comandați digital Mass Effect Legendary Edition săptămâna viitoare, puteți obține 6000 de puncte Microsoft Rewards gratuit!

Tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați către aplicația Microsoft Rewards de pe Xbox, să localizați punch card în partea de jos a paginii și să îl activați, apoi să apăsați „Cumpărați Mass Effect Legendary Edition” pentru a vă duce la pagina magazinului.

Iată ce căutați în aplicația Microsoft Rewards:

Dacă cumpărați Mass Effect Legendary Edition, puteți obține gratuit 6000 de puncte Microsoft

Rețineți că acest lucru se aplică numai atunci când cumpărați jocul digital din Microsoft Store pentru 59,99 GBP / 59,99 USD (puteți beneficia de 10% reducere cu Xbox Game Pass Ultimate). Dacă puteți găsi un cod digital pentru joc mult mai ieftin în altă parte , va trebui să cântăriți dacă merită să plătiți prețul integral pentru această ofertă.

Aceste tipuri de carduri (punch card ) apar tot timpul pentru noile lansări în Magazinul Microsoft (există și unul pentru Resident Evil Village) și sunt o modalitate excelentă de a mări punctajul Microsoft Rewards.

Dacă aveți probleme la obținerea celor 6000 de puncte după ce ați făcut comanda, pur și simplu contactați asistența Microsoft Rewards și aceștia vă vor ajuta.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.