De cât spațiu pentru ventilație are nevoie Xbox Series X? Iată ce spune Microsoft

Verdictul oficial

Xbox Series X va fi, potrivit Microsoft, „cea mai puternică consolă pe care a văzut-o vreodată lumea” , când va sosi pe 10 noiembrie, iar toată această putere va necesita o ventilație pe masură.

Având în vedere dimensiunea și forma sa, ar putea fi mai ușor de spus decât de făcut. Deci, care este recomandarea oficială? Potrivit Microsoft, va trebui să aveți un spațiu liber de cel puțin 4 cm în partea superioară a consolei pentru ventilație, indiferent daca aceasta este utilizată vertical sau orizontal.

Spațiu pentru ventilație Xbox Series X

Microsoft a furnizat aceste informații ca parte a FAQ-ului oficial Xbox Series X | S,  care explică  de asemenea, un pic mai multe despre modul în care Xbox Series X se menține rece și la ce să ne așteptăm în ceea ce privește producția de căldură a consolei.

La fel ca în cazul tuturor produselor electronice, Xbox Series X elimină orice căldură generată în timpul utilizării. Echipa Xbox s-a concentrat foarte mult pe răcirea Xbox Series X în timpul dezvoltării și a proiectat arhitectura de răcire paralelă. Așa că, dacă detectați o parte din aerul cald emanat  prin orificiile de evacuare, aceasta indică faptul că sistemul funcționează conform intenției și în conformitate cu așteptările producătorului.

În mod evident veți dori să oferiți consolei cât mai mult spațiu de ventilație posibil, dar atâta timp cât aveți spațiu suplimentar de 4 cm în partea de sus a consolei, ar trebui să nu va faceți nicio problemă cu racirea, conform Microsoft.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.