De unde să cumpărați și cum să schimbați butoanele de la controller (Xbox One)

Butoanele se lipesc ori sau rupt? Joystick-urile nu mai funcționează?

După cum deja cred că știti, controller-ul wireless Xbox One nu este garantat să dureze o eternitate. În cazul în care controlerul -ul dvs. nu mai răspunde bine la comenzi și nu mai are garanție, NU ÎL ARUNCAȚI, piesele de schimb prezintă o soluție rapidă și ieftină.

De obicei, îl puteți face să funcționeze (aproape) ca nou în doar o oră și cu câteva șurubelnițe minuscule. Mai jos aveți poze cu toate piesele pe care le puteți schimba la un controller Xbox și site-ul de unde le puteți comanda.

Butoane controler Xbox

Piese de mai sus le puteți comanda de aici și plata se poate face cu orice tip de card de la orice bancă. Timpul de livrare estimativ este cuprins între 20 – 60 zile și comenzile de până în 10 euro vin la oficiul poștal de care aparțineți. Transportul acestora fiind gratuit.

În cazul în care nu știți cum să dezmembrați un controller uitați-vă la videoclipul de mai jos.

 

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.