Demo-ul Resident Evil Village este disponibil pentru download acum pe Xbox

- 78 vizualizari

Resident Evil Village se lansează în doar o săptămână (7 mai). Cu toate acestea, pentru a ne ajuta să ne deschidem apetitul, Capcom a lansat o serie de demonstrații eșalonate ale Resident Evil Village, care a permis să experimenăm o scurtă secțiune a jocului. Aceste demo-uri au fost fantastice, dar au fost disponibile decât pentru o perioadă limitată de timp, ultimul demo fiind activ 24 de ore.

Ultimul demo a fost prelungit ! Capcom a extins demo-ul final Resident Evil Village la o săptămână întreagă pe toate platformele și regiunile, astfel încât aveți la dispoziție opt zile complete pentru a testa demo-ul.


O altă veste bună este că puteți descărca de acum acest demo ! deoarece acesta este disponibil în magazinul Microsoft. Deși nu veți putea juca până nu va intra live în acest weekend, vă puteți asigura că totul este pregătit.

Veți putea experimenta o oră de joc în perioada în care este disponibil, așa că veți fi în continuare contra cronometru pe măsură ce avansați.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.