Destiny 2 gratuit pe Xbox One în acest weekend

Destiny 2 gratuit pe Xbox One în acest weekend

           Destiny 2 s-a confruntat cu multe critici de la lansarea sa de anul trecut. De atunci, Bungie a lansat câteva extinderi (unii ar spune actualizări de joc) și este pregătit să lanseze o nouă expansiune în septembrie. Ei bine, având în vedere toate știrile pro si contra care au circulat, Microsoft și Activision oferă șansa de a juca Destiny 2 gratuit în acest weekend.

Destiny2

           Începând de azi (7 iunie) pană duminică (10 iunie) membrii Xbox Live Gold care dețin un Xbox One pot juca gratuit acest joc. De asemenea, a fost remarcat faptul că jucătorii pot cumpăra Destiny 2 prin intermediul magazinului Microsoft la o reducere de 67%, precum și jocul Destiny 2 + Expansion Pass Bundle cu o reducere de 35%, pentru a-și continua experiența de joc după încheierea evenimentului Free Play Days din acest weekend .

Source: Xbox News

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.