Destiny 2 va suporta 4K și 60 FPS pe Xbox Series X

Va susține cross-play

Bungie a anunțat mai multe detalii despre versiunile viitoare ale lui Destiny 2 în emisiunea sa „next chapter”, printre care a dezvălui că Destiny 2: Beyond Light va fi lansat în luna septembrie a acestui an.

În ceea ce privește versiunea pentru Xbox Series X, compania a confirmat că jocul va rula la o rezoluție de 4K și 60 de FPS pe noua consolă. De asemenea, jocul va suporta și cross-play în cadrul ecosistemului Xbox, ceea ce înseamnă că veți putea juca multiplayer de pe Xbox One cu jucători de pe Xbox Series X fără probleme(și invers).

Mai mult, compania a explicat că jocul va susține și opțiunea de Smart Delivery atunci când va fi lansat pentru Xbox Series X (nu a furnizat încă o dată exactă). Aceasta  înseamnă că proprietarii existenți ai jocului compatibil cu Xbox One vor putea face upgrade gratuit la versiunea pentru Xbox Series X.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.