Diablo 3 si Titanfall 2 sunt disponibile gratis in Xbox Store

Diablo 3 si Titanfall 2 sunt disponibile gratis in Xbox Store

         Diablo 3 Ultimate Evil Edition este disponibil gratuit pe Xbox One in acest weekend pentru abonatii Xbox Live Gold, ca parte a promotiei Microsoft Play Free Days. De asemenea, in acest weekend, Diablo 3 Eternal Collection va fi disponibil in magazinul Xbox Store cu o reducere de 35%, reducandu-l de la £ 60 la £ 39.

            Cei de la EA si Respawn Entertainment nu s-au lasat mai prejos si ofera si ei Titanfall 2 gratuit in acesta perioada pe toate platformele.Pentru jucatorii noi, acest weekend este momentul perfect pentru a încerca Titanfall 2 deoarece EA și Respawn au lansat Operațiunea Frontier Shield, cea mai noua extindere DLC care include un mod de tip horde si doua harti noi.


Ambele oferte sunt live acum si vor ramane pana luni (31 iulie) la ora 8 dimineața, ora UK.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.