Dirt 5 va sosi în octombrie

Dirt 5 “nici 2 curse nu vor fi la fel”

        La doar câteva zile după ce a anunțat că nu va mai lansa actualizări majore pentru Dirt Rally 2.0, Codemasters a prezentat următorul joc din franciza Dirt. Trailerul a debutat în cadrul evenimentului Microsoft Inside Xbox, unde a afișat pentru prima dată gameplay-ul pentru Xbox Series X. Ca și în cazul celorlalte jocuri dezvăluite la evenimentul Xbox de joi, Dirt 5 este optimizat pentru seria X.

        Dirt 5 este prima continuare din serie, de la Dirt 4 din 2017. Cu toate acestea, Codemasters a lansat recent si alte jocuri spinoff precum Dirt Rally 2.0 de anul trecut , care a fost axat mai mult pe rallying și rallycross.

        Trailerul din timpul evenimentului folosește imagini surprinse în joc, oferind o privire timpurie la cum vor arăta cursele pe consolele de generație viitoare. Acesta pornește cu mașini de raliu care zboară pe o pistă de gheață (Ice Bracker) și apoi traseul se schimba cu prea cunoscutele curse off-road. Cursele se vor desfășura într-o serie de localități, de la New York și China, până la Norvegia și Brazilia.
         În modul de carieră, veți putea crea contracte cu sponsori, care vă vor plăti pentru a face cursa pentru ei. Veți avea un mentor, interpretat de Troy Baker (The Last of Us), care vă va ghida pe tot parcursul carierei.

         Potrivit dezvoltatorului, Dirt 5 va include caracteristici noi care vor face ca nici doua curse sa nu fie aceleași „no two races will be the same”.

Dirt5Info
(Credit image: Microsoft)

         Dirt 5 va rula la 60 de cadre pe secundă în rezoluție 4K și cu suport HDR, dar va exista și o opțiune pentru a juca în 120 FPS. Pentru prima dată în serie, acesta va beneficia și de splitscreen cu până la patru jucători. Jocul va suporta Smart Delivery, ceea ce înseamnă că va trebui să îl cumpărați o singură dată, adică indiferent dacă jucați pe Xbox One sau Xbox Series X, versiunea pe care o veți avea este optimizată pentru acea consolă.

          Dirt 5 va fi lansat pe Xbox Series X în octombrie 2020 și va avea tradiționalul preț de 59,99$.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.