Dolby Atmos și Dolby Vision vor fi disponibile exclusiv pentru Xbox timp de 2 ani

Unul dintre punctele forte pe care sa concentrat Microsoft pentru a face publicitate noilor console Xbox Series X / S este exclusivitatea caracteristicilor importante, cum ar fi Dolby Atmos și Dolby Vision. Cu toate acestea, o postare a echipei franceze Xbox delimitează în timp temporal exclusivitatea acestor tehnologii.

Microsoft a subliniat într-adevăr din primele etape ale campaniei de lansare Xbox Series X / S exclusivitatea tehnologiilor video și audio dezvoltate de Dolby Laboratories, spre deosebire de Tempest Engine pentru PlayStation 5. În timp ce Dolby Vision se pregătește să debuteze pe noile console Redmond (în acest moment este deja disponibilă pentru participanții la programul Xbox Insider), echipa franceză Xbox a publicat o știre oficială care pare să limiteze exclusivitatea acestor caracteristici. După cum citim pe paginile Xbox Wire France:

    „Les Xbox Series X|S sont compatibles Dolby Atmos depuis leur sortie et le Dolby Vision arrivera sur ces consoles au cours de l’année 2021, les deux technologies resteront exclusives à l’écosystème Xbox pendant deux ans.”

Traducere: „Xbox Series X | S au fost compatibile cu Dolby Atmos de la lansare, iar Dolby Vision va ajunge pe aceste console în 2021, ambele tehnologii vor rămâne exclusive ecosistemului Xbox timp de doi ani.”

Pe scurt, postarea nu lasă loc pentru interpretări: Dolby Atmos și Dolby Vision vor rămâne exclusiv ecosistemului Xbox timp de doi ani, probabil până în 2023.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.