E3 2019: Toate jocurile Xbox One confirmate până acum

- 585 vizualizari

E3 2019: Toate jocurile Xbox One confirmate până acum

          Pe măsură ce zilele trec, Electronic Entertainment Expo 2019 se apropie. Chiar dacă Sony a decis la o conferință de presă că renunță în acest an la E3 2019, o mulțime de alte companii vor face o prezentare pentru a anunța jocurile care vor veni în 2019 și după aceea.

          Microsoft are un mare spectacol planificat și există zvonuri că compania va dezvălui următoare consola Xbox. Asta nu înseamnă că Microsoft ignoră complet Xbox One, dimpotrivă, jocurile deja confirmate pentru E3 2019 vor veni pe Xbox One.

         În afară de consola următoare, cea mai mare prezentare E3 a Microsoft este Halo Infinite, cel de-al șaselea joc din franciză. Halo Infinite, a fost primul prezentat în timpul E3 2018 și se pare că un an mai târziu, directorul jocului Halo Infinite, Chris Lee este programat să discute mai multe detalii despre joc în timpul E3 2019. Jocul a fost descris ca un “spiritual reboot” pentru seria Halo și variantele multiplayer / single player ar putea fi lansate separat.

E3Xbox2019

          Deși nu au fost încă confirmate pentru E3 2019, în timpul show-lui s-ar putea să apară și alte câteva exclusivități pentru Xbox – Gears 5, Battletoads, Ori and the Will of the Wisps, Sea of Solitude, Session și Tunic (toate expuse în timpul E3 2018) sunt deja programate să fie lansate în acest an.

 

Jocurile E3 2019
Confirmate Neconfirmate
Anthem (EA Play) Afterparty
Apex Legends Ancestors: The Humankind Odyssey
Battlefield V (EA Play) Animal Crossing 2019
Bee Simulator Control
Borderlands 3 Fortnite
Call of Duty 2019 Gears 5
Cyberpunk 2077 Ori and the Will of the Wisps
Doom Eternal Outer Wilds
Dying Light 2 The Outer Worlds
FIFA 20 Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
Fortnite (Summer Block Party) Skull and Bones
Halo Infinite Tunic
Monster Hunter World: Iceborne Wolfenstein: Youngblood
Star Wars Jedi: Fallen Order Destroy All Humans
The Fisherman – Fishing Planet Dead Island 2
The Sinking City Resident Evil 3 Remake
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Dino Crisis
Trine 4: The Nightmare Prince

 

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.