EA mai aproape de dezastru

EA mai aproape de dezastru

           Ai crede că cei de la EA s-au învățat minte după toate greșelile din ultimii ani și vor încerca în 2019 să caștige din nou respectul fanilor. După ce acțiunile companiei au scăzut cu peste 40% datorită microtranzacțiilor impuse în jocurile lor mediocre, EA dă din nou cu bâta în baltă.
Se pare că pe internet au apărut poze cu SKIN-uri din ANTHEM, joc încă nelansat , la prețul umil de doar 20$.

          20$ pentru un SKIN într-un joc de 60$, un joc care a avut probleme la versiunea DEMO lansată săptamâna trecută și care se pare că nu a impresionat așa de mult pe cât se aștepta EA. Nu știu cum gândesc unii, dar nu prea e corect ca 3 SKIN-uri într-un joc să te coste exact cât a costat jocul la lansare. Mai ales într-o perioadă în care avem din fericire destule jocuri ONLINE pe care le putem juca și unele dintre acestea chiar FREE.
Le doresc succes băieților de la EA, iar dacă aveți acțiuni în companie poate ar fi mai indicat să le vindeți deoarece viitorul nu arată prea bine. În ritmul acesta compania va ajunge să traiască numai din anualul joc FIFA. Exact cum KONAMI a ajuns să traiască din PES. În GAME PASS la 2 luni de la lansare.

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)