EA Play se va alătura la Xbox Game Pass fără costuri suplimentare

Mai mult de 60 de jocuri gratuite

În perioada următoare (Holiday 2020) membrii Xbox Game Pass Ultimate / PC  vor beneficia de EA Play fără costuri suplimentare.

Microsoft colaborează cu EA pentru a oferi această afacere gustoasă; membrii Ultimate se pot bucura de EA Play pe Xbox One, Xbox Series X și S și pe PC-uri cu Windows 10.

EA Play – cunoscut anterior ca EA Access și Origin Access – oferă peste 60 dintre cele mai mari jocuri ale dezvoltatorului, inclusiv FIFA 20, Titanfall 2 și Need for Speed ​​Heat. De asemenea,  oferă reduceri la achizițiile digitale EA și testarea jocurilor lansate recent – timp de 10 ore.

Și asta nu este tot – unele titluri EA Play vor fi disponibile pentru membrii Ultimate pe dispozitive Android prin xCloud fără costuri suplimentare.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.