Echipa Forza Horizon 4 își cere scuze pentru greșeala de ieri

        Ieri, echipa Forza Horizon 4 a transmis un mesaj unui număr semnificativ de jucători, permițându-le să răscumpere 200 de Super Wheelspins gratuite în joc. Ulterior aceștia au recunoscut că darul a fost o greșeală, iar echipa și-a cerut scuze pentru orice confuzie cauzată ca urmare.

“Ieri, am trimis din greșeală un mesaj în joc în care a oferit Super Wheelspins tuturor jucătorilor care s-au autentificat. Mai devreme, am încetat să mai trimitem mesajul eronat în joc. Recunoaștem greșeala noastră și ne cerem scuze tuturor jucătorilor noștri pentru orice confuzie. “

Forza Horizon 4 livrează gratuit 200 Super Wheelspins

        Din păcate, această afirmație nu a căzut prea bine pentru unii fani. Pe Twitter, comentatorii au subliniat că jocul va fi dezechilibrat din cauza faptului că anumiți jucători nu primesc nimic. Unii apelează acum pentru ca echipa Forza Horizon 4 să le ofere celor care au ratat Super Wheelspins gratuite, în interesul corectitudinii, deși, cu siguranță nu cred ca va face acest lucru.

        Vă vom anunța dacă auzim ceva mai mult în acest sens, iar dacă ați avut norocul să primiți mesajul – bucurați-vă!
        Ați primit 200 de Super Wheelspins în Forza Horizon 4 ieri? Spuneți-ne în comentarii.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.