Ediția standard FIFA 22 nu va include o actualizare gratuită la Xbox Series X sau Series S

Ne-am obișnuit atât de mult să facem upgrade-uri gratuite între Xbox One și Xbox Series X | S, încât acum devine de actualitate când se întâmplă opusul. Din păcate, pentru fanii FIFA 22, acel lux a fost eliminat.

FIFA 21 de anul trecut a permis jucătorilor să facă upgrade gratuit prin ceva ce EA numește programul „Dual Entitlement”, permițând proprietarilor Xbox One să își actualizeze jocul atunci când versiunea Xbox Series X | S a fost lansată câteva luni mai târziu. Cu toate acestea, EA a confirmat unele modificări pentru jocul din acest an într-un FAQ recent.

Deși același lucru este aplicat și anul acesta, acesta este acum blocat în spatele versiunii Ultimate Edition, care se vinde la 89,99 GBP. Desigur, puteți cumpăra pur și simplu versiunea specifică noii generații, dar asta vă va costa 69,99 GBP, mai mult decât versiunea Xbox One. În plus, „Dual Entitlement” este disponibil numai pentru proprietarii digitali ai versiunii Ultimate Edition, ceea ce înseamnă că proprietarii fizici ar trebui să cumpere din nou jocul daca trec de la o generație la alta. Cam nasol, nu?

“Dual Entitlement is only available with the purchase of the FIFA 22 Ultimate Edition. The Standard Edition of FIFA 22 does not include Dual Entitlement.”

Singura diferență pe care o cunoaștem (până acum) între versiunile Xbox Series X | S și Xbox One este ceva numit tehnologia „HyperMotion”, despre care se spune că „integrează date avansate de mocap în echipa completă și învățarea automată, pentru a spori jocul în fiecare meci din FIFA 22 “. Pare a fi un upgrade substanțial, dar până când jucătorii nu pun mâna pe joc, rămâne de văzut dacă este întradevăr o evoluție a jocului sau dacă este doar un alt caz de jargon pentru marketing.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.