Ediție limitată Xbox One X “Cyberpunk 2077” ascunde un mesaj secret

- 175 vizualizari

Pachetul Cyberpunk 2077 Xbox One X a fost pus oficial la dispoziție în urmă cu câteva zile în diferite regiuni, iar mulți fani au pus deja mâna pe el. Recent un utilizator Reddit a observat că noua lui consola ascunde un mesaj secret.

Pe spatele consolei, există un mesaj care scrie „Uniform, Victor, Mike, Echo”, cu prima literă a fiecărui cuvânt evidențiată. Aceasta corespunde „UV ME”, ceea ce a dus ca un alt utilizator Reddit să sugereze luminarea mesajului cu o lumină UV pentru a vedea ce s-a întâmplă.

 

Just received the limited Xbox bundle (which as many of you Saïd is awesome ) and stumbled upon this… from r/cyberpunkgame

Rezultatul oferă un mesaj de recunoștință fanilor. Mesajul care apare este  „many languages, one message” urmat de „Thank you” în aproximativ 15 limbi diferite; care par a fi limbile jocului Cyberpunk 2077. Puteți vedea imagini cu acest mesaj în galeria Imgur a utilizatorului Reddit.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.