Este posibil ca Microsoft să nu investească în Discord, dar Sony da

Este posibil ca Microsoft să nu investească în Discord, dar Sony da

Poate vă amintiți că au circulat zvonuri puternice cu câteva săptămâni în urmă, potrivit cărora Microsoft era în discuții pentru a obține Discord. Ulterior s-a susținut că acele discuții au căzut și că nimic nu avea să se întâmple.

Deși nu este o achiziție completă, Sony a confirmat astăzi că a făcut o „investiție minoritară”, și o va vedea integrată în PlayStation Network la începutul anului viitor.

Într-o postare pe blog, președintele PlayStation, Jim Ryan, a dezvăluit că se formează un parteneriat între cele două companii ce va permite „prietenilor, grupurilor și comunităților să stea, să se distreze și să comunice mai ușor în timp ce joacă împreună”.

“To bring these experiences to life for our players, Sony Interactive Entertainment has made a minority investment as part of Discord’s Series H round.”

Deși acele discuții de achiziție între Microsoft și Discord s-ar putea să se fi încheiat, niciodată să nu spunem niciodată. Nu știm ce poate aduce viitorul, iar  în timp ce această investiție Sony poate da impresia că ușile sunt închise, s-au întâmplat totuși unele lucruri ciudate. Uită-te la MLB The Show 21 – o serie exclusivistă pe PlayStation – și-a făcut acum drumul nu numai pe Xbox, ci a fost făcut deasemenea să fie disponibil pe Game Pass. Trăim vremuri ciudate, dar strălucitoare, în care se poate întâmpla orice.

Pentru mine nu este o pierdere așa mare atâta timp cât există Quarrel.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.