FIFA 17 va fi introdus in EA Access Vault pe 21 aprilie

FIFA 17 va fi introdus in EA Access Vault pe 21 aprilie

FIFA 17

            Electronic Arts a anuntat urmatoarele jocuri care vor fi adaugate in EA Access Vault, iar fanii fotbalului vor fi incantati sa afle ca FIFA 17 va fi disponibil gratuit la data de 21 aprilie pentru abonatii EA Access. FIFA 17 va fi al 45-lea joc care se alatura colecției EA Access si în prezent este o achiziție de $ 59.99 pe Xbox Store (sau $ 53.99 cu EA Access).
FIFA 17 este primul joc care utilizeaza motorul EA DICE’s Frostbite (care este, de asemenea, este utilizat si de Battlefield 1 si Mass Effect: Andromeda) si a fost bine primit de critici.

            FIFA 17 nu va fi singurul titlu care se alatura Access Vault EA, Dragon Age: Origins și Medal of Honor Airborne vor deveni disponibile in EA Access între aprilie și iunie.
EA Acces este disponibil exclusiv pe Xbox One si acest serviciu costa 4,99 $ pe lună sau 29,99 $ pe an. Abonatii la acest serviciu obtin acces nelimitat la copii digitale ale tuturor jocurilor în Vault, impreuna cu o reducere de 10 la suta pentru achizitiile digitale a jocurilor EA.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.