FIFA 19 Pre-Load este acum live

FIFA 19 Pre-Load este acum live

            Puteți descărca acum FIFA 19 pe Xbox One, dacă ați comandat jocul digital înainte de lansarea sa de pe 28 septembrie. În plus, dimensiunea completă de descărcare a jocului este cunoscută acum datorită preîncărcării.
             FIFA 19 pare să-și urmeze predecesorul în acest sens pentru că nu există un salt major față de versiunea de anul trecut (FIFA 18). Jocul este încă unul dintre cele mai bune jocuri de fotbal, daca nu cel mai bun, lansate în acest an. Dacă ați pre-comandat versiunea digitală pe Xbox Live, o puteți descărca înainte de lansarea jocului pe 28 septembrie.

fifa19            Dimensiunea completă a descărcării pentru preîncărcare este de aproximativ 40 GB. Puteți începe jocul după ce ați descărcat cel puțin 30% din date. Rețineți că acest lucru nu include și patch-ul care va lovi probabil lansarea jocului.
           FIFA 19 va fi disponibil pentru PC, PS4, Xbox One și Nintendo Switch. Preîncărcarea este disponibilă în prezent numai pentru Xbox One, în timp ce persoanele care dețin PS4 sau Nintendo Switch trebuie să aștepte data de lansare înainte ca ele să poată preîncărca jocul.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.