FIFA 20: Fotbalul de stradă se întoarce la FIFA

FIFA 20: Fotbalul de stradă se întoarce la FIFA

          În acest weekend, EA Play a dat startul prezentărilor din E3 și așa cum era de asteptat, EA Sports a anunțat Volta Football pentru FIFA 20. Vă amintiți de modurile de fotbal de la începutul jocurilor FIFA? Sau meciurile de tip “Futsal” din seria FIFA Street? Acestea se vor întoarce ca un nou mod de joc în FIFA 20 – Volta Football.
         Fotbalul Volta (fotbalul de stradă) vă permite să jucați 3v3 Rush (fără portari), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 și Professional Futsal , în diferite locații, incluzând un pasaj în Amsterdam, o cușcă de cartier din Londra și un acoperiș Tokyo.

          În acest mod vă puteți personaliza jucătorul prin îmbrăcăminte, coafuri, tatuaje, etc (mă întreb dacă pentru acestea vor cere bani reali). Modul oferă posibilitatea să vă construiți o echipă și să jucați povestea Volta sau pentru promovare în Liga Volta online.
EA confirmă faptul că modul de fotbal Volta este disponibil numai în versiunile PC, PlayStation 4 și Xbox One ale jocului.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.