FIFA 21: cel mai realist joc video de sport

EA Sports promite că viitorul joc din seria FIFA va utiliza noile tehnologii de pe viitoarea generație de console pentru a oferi cea mai realistă grafică de până acum. Jocul FIFA 21 va fi lansat atât pentru console actuale, cât și pentru viitoarele console (Xbox Series X și Playstation 5).

EA spune că noul joc FIFA va include mai multe mișcări asemănătoare cu realitatea, despre care afirmă că vor fi „cele mai autentice comportamente ale personajelor întâlnite vreodată în jocurile video de sport”.

Jocul FIFA 21 va fi lansat în luna octombrie, înainte de lansarea noii generații de console. Titlul va beneficia de Smart Delivery, ceea ce înseamnă ca dacă cumpărați versiunea pentru Xbox One veți beneficia de upgrade gratuit la versiunea pentru Xbox Series X.

Promisiunea EA de a oferi cea mai realistă experiență de joc ar putea dezamăgi pe unii fani ai francizei, după ce unii critici au sugerat deja că noul nivel de realism al FIFA 20 deja a transformat jocul într-unul mai puțin plăcut.

[Sursa: http://www.hdsatelit.com]

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.