FIFA 21 se lansează în luna octombrie pentru Xbox One

Parte a programului Next Level

EA Sports a anunțat că FIFA 21 vine oficial pe Xbox One la sfârșitul acestui an (9 octombrie) și va beneficia de upgrade gratuit la Xbox Series X.

Detalii despre FIFA 21 sunt deocamdată puține, dar se spune că jocul prezintă „mai multe moduri de a juca decât până acum – inclusiv UEFA Champions League și CONMEBOL Libertadores”. Versiunea pentru Xbox Series X va include o încărcare mai rapidă, iluminare mai bună, animații îmbunătățite și multe altele.

Acum puteți precomanda mai multe versiuni ale jocului Xbox One din Microsoft Store, iar prin cumpărarea ediției actual-gen, veți obține o actualizare gratuită la versiunea Xbox Series X. Progresul dvs. în FIFA Ultimate Team și VOLTA Football va continua și la consola următoare.
EA a mai anunțat că mai multe detalii despre FIFA 21 vor fi dezvăluite în vară.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.