FIFA 21 și Madden 21 vor primi upgrade-uri Xbox Series X/S în luna decembrie

Gratuit pentru proprietarii de Xbox One

A fost o surpriză când FIFA 21 și EA Madden NFL 21 au lipsit din gama de lansare Xbox Series X/S, dar acum avem în sfârșit o dată oficială.

Compania spune că ambele titluri vor fi lansate pentru următoarea generație pe 4 decembrie, disponibile ca upgrade-uri gratuite pentru proprietarii jocurilor prin intermediul propriului serviciu EA „Dual Entitlement”.

Se așteaptă ca cele două jocuri să funcționeze între timp prin backwards compatibility pe Xbox Series X și Xbox Series S, dar rețineți că doar anumite părți ale progresului dvs. se vor transfera în cele din urmă la versiunile de generație următoare. Puteți afla mai multe detalii despre acest lucru pe pagina oficială EA pentru fiecare titlu în parte.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.