FIFA 21 și Madden NFL 21 – actualizările gratuite pentru Series Xbox X sunt acum live

Aduce rezoluție 4K și 60FPS

Actualizările gratuite Xbox Series X și Xbox Series S pentru FIFA 21 și Madden NFL 21 au intrat în vigoare astăzi, ambele fiind acum disponibile pentru descărcare pe noile console prin Dual Entitlement.

Puteți vedea un clip de FIFA 21 de mai sus, care are în mod clar o grafică îmbunătățită și o selecție de scene noi, precum și un nou unghi de difuzare al camerei. Madden, de asemenea, ar fi prezentat îmbunătățiri similare pentru următoarea generație.

Dacă nu ați încercat nici FIFA 21, nici Madden NFL 21 (ca trial) gratuite ca parte a EA Play (inclus și în Xbox Game Pass Ultimate), rețineți că puteți obține acces gratuit la zece ore de joc pentru fiecare prin Xbox Store.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.