FIFA 22 aduce o “nouă tehnologie de joc” pe Xbox Series X, Series S în luna octombrie (preț, dată lansare)

Avem o dată de lansare pentru FIFA 22! Jocul va ajunge oficial pe Xbox One, Xbox Series X și Xbox Series S pe 1 octombrie, cu o nouă tehnologie de joc care debutează exclusiv pe consolele de ultimă generație.

Se numește „HyperMotion” și este descris drept „elevarea fiecărui moment de pe teren”, utilizând captură avansată (mocap) și învățare automată pentru a îmbunătăți tactica AI, bătălii aeriene, controlul mingii, umanizarea jucătorilor și multe altele. Toate aceste sunt posibile datorită costumelor Xsens care permit un „volum de date despre mișcarea reală umană fără precedent ”.

Un comunicat de presă a dezvăluit, de asemenea, că portarii vor primi o reconstrucție completă în acest an, Modul carieră va avea o experiență complet nouă de creare a unui club, VOLTA Football va beneficia de un „joc reinventat”, iar FIFA Ultimate Team Heroes va „reprezenta poveștile și gloria jucătorilor”.

FIFA 22 vine în continuare și pentru Xbox One, dar fără tehnologia HyperMotion, cu un preț de 59,99 USD. Ca urmare, versiunile Xbox Seria X și Seria S fiind la preț de 69,99 USD . Dacă sunteți membru EA Play sau Xbox Game Pass Ultimate, puteți obține și o reducere la varianta digitală de 10%.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.