For Honor – Sezonul 3 “Grudge & Glory” se va lansa pe 15 august

- 109 vizualizari

For Honor – Sezonul 3 “Grudge & Glory” se va lansa pe 15 august

             Cel de-al treilea sezon din For Honor, “Grudge & Glory”, va fi lansat simultan pe toate platformele pe data de 15 august. Ubisoft afirma faptul ca “Grudge & Glory” va aduce cele mai mari actualizari pentru For Honor pana in prezent, cu introducerea de noi harti, noi eroi si o multime de actualizari.

             Toate harțile si actualizarile jocului vor fi gratuite pentru toti jucatorii de la începutul sezonului trei. Noii eroi, mandrul Highlander si Gladiatorul neinfricat, vor fi disponibili gratuit pentru cei care detin Season Pass pe 15 august, in timp ce toti ceilalti jucatori vor putea sa le deblocheze incepand cu 22 august pentru 15.000 Steel. Lansarea celui de-al treilea sezon este primul pas in programul de dezvoltare For Honor, care include un alt sezon in noiembrie, alaturi de planurile de a introduce servere dedicate la o data ulterioara.

              Cele doua harti noi, Sentinel si Viking Village, vor adauga noi campuri de lupta pe harta existenta a lumii. Ambele harti detin un pericol unic si mortal al mediului inconjurator, care va forta jucatorii sa stapaneasca terenul si sa fie constienti de mediul inconjurator in orice moment. In plus, Sezonul 3 va introduce o noua raritate legendara a uneltelor si va spori reputatia maxima pentru toti eroii pana la 40, oferind jucatorilor mai multe optiuni de personalizare pentru eroii lor.

             Războiul fără sfârșit între Cavaleri, Vikingi și Samurai salută doi eroi: Highlander (Viking Hybrid) si Gladiator (Knight Assassin).

             Sezonul 3 va aduce, de asemenea, joc competitiv la toate platformele cu introducerea turneelor ​​duel tip 1v1. Competitia in turnee va permite jucatorilor sa se califice pentru clasamente mai mari, care se vor reseta in fiecare an si vor castiga recompense exclusiv din turnee. Jocul competitiv va continua sa creasca in cursul acestui an prin introducerea unor moduri de clasare la 4v4. In legatura cu lansarea celui de-al treilea sezon si pentru a echilibra jocul in vederea pregatirii pentru jocul competitiv, actualizarea titlului 1.11 va aduce cateva actualizari suplimentare de joc. Modificările adiționale ale gameplay-ului pentru o mai buna echilibrare a stilurilor de joc ofensive si defensive vor fi testate in întregul sezon 3.

Sursa: Ubisoft

 


The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.