For Honor va fi gratuit inainte de actualizarea Sezonului 4

- 325 vizualizari

For Honor va fi gratuit inainte de actualizarea Sezonului 4

         Sezonul 4 din universul For Honor este programat sa fie lansat pe 14 noiembrie pentru titularii season pass (si 21 noiembrie pentru toti ceilalti). Inainte de lansare, cei de la Ubisoft au un eveniment de free wekeend saptamana viitoare (9-12 noiembrie) valabil pentru toate platformele.

For Honor

         Acest weekend gratuit de joc este sansa perfecta pentru tine sa iti creezi o parere despre acest joc. Daca vei indragi acest joc, vei putea sa il descarci digital la un pret redus. Reducerile sunt disponibile cu pana la 60%, iar progresul dvs. din weekend va fi transferat in varianta full a jocului.Varianta standard se gaseste acum in Microsoft Store la un pret de 59,99$ si probabil weekend-ul viitor il vom gasi la un pret de 29,99$.

 

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.