Forza Horizon 3 este pregătit să obțină upgrade-ul său de 4K pe Xbox One X

Forza Horizon 3 este pregătit să obțină upgrade-ul său de 4K pe Xbox One X

           În timp ce Forza Motorsport 7 poate fi deja actualizat cu toate clopotele și fluierele suplimentare pentru Xbox One X, se pare că Forza Horizon 3 va trebui să mai aștepte încă puțin. Microsoft a anuntat ca patch-ul Xbox One X Enhanced pentru acest titlu va fi disponibil pentru toata lumea din 15 ianuarie 2018.

 

 

          Mulțumită gamei complete și în creștere a jocurilor Xbox One X Enhanced, deja știam că Forza Horizon 3 ar primi în cele din urmă o actualizare – dar nu se știa data exactă. Erau așteptări că ar putea avea loc odată cu lansarea noii console, însă Forza Motorsport 7 este singura intrare din serie cu această onoare.
          În ceea ce privește conținutul actualizării, Microsoft declară că dupa actualizare va putea rula la 4K nativ. In timp ce Microsoft nu mentioneaza nimic de FPS, este de asteptat ca Forza Horizon 3 să iși pastreze cele 30 de cadre pe secundă pe Xbox One X. Totusi, jocul a fost deja laudat pentru efectele vizuale, in special cu HDR, acest patch doar amplifica asta. Microsoft ar putea avea alte trucuri în mânecă, dar va trebui să așteptăm până la lansare pentru a afla mai multe.

         Deși jocul este disponibil pentru 49,99 $ in Xbox Store, el se poate achiziționa la un preț mult mai mic – 25,09 €.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.