Forza Horizon 4 livrează gratuit 200 Super Wheelspins

Eroare sau cadou?

         Dacă sunteți fan Forza Horizon 4, avem o veste bună pentru dumneavoastră! Dezvoltatorii jocului au lăsat un cadou în Centrul de mesaje al jocului, sub formă de 200 Super Wheelspins gratuite.

Forza Horizon 4 livrează gratuit 200 Super Wheelspins          Jucătorii Forza Horizon 4 au început să remarce darul generos care a apărut în mesajele lor astăzi, iar contul oficial de Twitter al jocului a confirmat ulterior:

 

 

        După cum fanii Forza Horizon 4 știu deja, Super Wheelspins vă permite să câștigați trei premii simultan. Puteți câștiga zeci de milioane în joc doar cu această afacere! Pentru a accesa cele 200 de rotiri gratuite, trebuie doar să vă îndreptați către Centrul de mesaje și să căutați mesajul cu pricina.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.