Forza Horizon 5 celebrează 10 milioane de jucători

Ce săptămână a fost pentru Forza Horizon 5! Deși s-ar putea să nu fi fost nominalizat la Game of the Year la Game Awards de anul acesta, jucătorii s-au bucurat de timpul petrecut în joc, iar acum sărbătorește peste 10 milioane de jucători.

 

Ca rezultat, a devenit cea mai mare lansare Xbox nu doar din istoria Game Pass, ci și din istoria Xbox!

 

Dacă nu l-ați jucat de câteva zile, Horizon 5 tocmai a lansat prima remediere rapidă miercurea trecută, remediind o mulțime de erori și probleme minore care afectau jocul de la lansare. Playground Games le-a oferit luni tuturor un Porsche 918 Spyder gratuit în joc, personalizat cu o imagine pentru cea de-a 20-a aniversare Xbox!

 

Este grozav să vedem că Forza Horizon 5 are un început atât de puternic pe Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PC și Xbox Cloud Gaming și nu am nicio îndoială că va continua să devină din ce în ce mai puternic în lunile următoare.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.