Free Trial pentru The Evil Within 2

Free Trial pentru The Evil Within 2

         Incepand de astazi, puteti descarca The Evil Within 2 Free Trial pe Xbox One si puteti sa jucati primele capitole terifiante de deschidere ale jocului. Dupa perioada de trial, daca alegeti sa faceti upgrade la jocul complet, toate datele dvs. de salvare se vor incarca, permitandu-va sa reluati chiar de unde ati ramas. In aceste prime capitole veti avea ocazia sa explorati o parte din experientele jocului, din cosmarul jocului, precum si strazile Uniunii. De asemenea, veti avea acces complet la optiunile de personalizare ale personajului, astfel incat sa puteti incepe sa construiti cel mai bun „Sebastian” pentru stilul dvs. de joc.

        Varianta full a jocului se gaseste in Store la pretul de 59,99 $, dar puteti beneficia de o reducere in aceasta perioada achizitionandu-l la un pret de 30 $.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.