Game Pass atinge un nou record

Game Pass atinge un nou record

           XBOX și-a dublat numărul de abonați Game Pass în ultimele 3 luni din 2019, iar numărul abonaților Xbox Live Gold a ajuns la un record istoric. Cu toate astea MICROSOFT a anunțat că veniturile din divizia de GAMING au scăzut cu 21%.
          Deși numărul abonamentelor active a crescut seminificativ, foarte mulți abonați noi au beneficiat de ofertele de BLACK FRIDAY sau de CRĂCIUN, cu 1$ pentru 3 luni de Game Pass Ultimate. Și tocmai din acest motiv, deși Xbox a atins un număr record de abonați GOLD sau GAME PASS, Microsoft nu a încasat foarte mult din aceste abonamente vândute, compania încercând să fidelizeze gamerii înainte de începerea următoarei generații.

        Un alt motiv pentru veniturile mai mici realizate la sfârșitul anului 2019 este amânarea anumitor jocuri pentru anul 2020, în special jocurile celor de la UBISOFT, dar și a altor companii, care au preferat să lanseze jocurile cât mai aproape de începerea noii generații de gaming.

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)