“Gamerpics” personalizate pentru Xbox Live

“Gamerpics” personalizate pentru Xbox Live

            Conform unui raport de la Windows Central, Microsoft este în căutarea de “looking into” pentru adaugarea de “gamerpics” personalizate pentru Xbox Live. Mike Ybarra a făcut o declarație în noaptea trecută pe Twitter ceea ce sugerează că Microsoft este în căutarea de a adăuga personalizare pentru poze de profil, în viitorul apropiat.
În cazul în care această informație este corectă, ar fi un mare pas înainte pentru Xbox Live. Facebook, Twitter, practic, fiecare rețea socială de pe Pământ ne permite să încărcăm propriile noastre imagini avatar pentru profilele noastre și poate în curând se va putea si pe Xbox. Există pericolul de a fi folosite imagini ilicite, dar există remedii pentru asta.
Xbox are o istorie în a face lucrurile în felul lor. Uneori este un lucru pozitiv, cum ar fi cu compatibilitatea Xbox 360 – Xbox one. Uneori este negativă, cum ar fi poziția lor curentă față de pozele de profil ale jucătorului.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.