Gears 5 – primul joc care a detronat Fortnite

Gears 5 – primul joc care a detronat Fortnite

           Fortnite a fost în fruntea clasamentului multă vreme ca cel mai popular joc din lume, iar din vara anului 2018, a fost constant în topul clasamentelor săptămânale pentru cele mai jucate jocuri Xbox Live. Cu toate acestea, domnia lui Fortnite a ajuns la final.
              În prezent, Gears 5 este cel mai jucat joc de pe Xbox Live și a devenit primul joc (din peste un an) care a detronat Fortnite. Pentru a fi mai specific, este vorba despre Gears 5 Ultimate Edition, care este disponibil din 5 septembrie.

Gears5ClasamentMostPlayedGames             Realizarea este mult mai impresionantă dacă vă gândiți la principalele titluri lansate în ultimele luni (Red Dead Redemption 2, Call of Duty: Black Ops 4, Forza Horizon 4, Battlefield 5 sau Apex Legends), care totuși nu au reușit să detroneze Fortnite.

            Disponibilitatea Gears 5 prin Game Pass este sigur că a ajutat, mai ales că majoritatea care au avut Xbox Live Gold au profitat de oferta de a îl converti în Xbox Game Pass Ultimate pentru 1$ sau 2$. Și acum sincer…cine nu ar testa un joc ca Gears 5 dacă intră în Game Pass de la lansare? Dar asta nu este o scuză pentru Apex Legends, care este un titlu gratuit de jucat și încă nu a putut să facă ceea ce a făcut Gears 5.

          Acest lucru va fi sigur unul temporar, dar este destul de impresionant, mai ales că în clasament Gears 5 pare să aibă numărul de jucători împărțit în două versiuni: Gears 5 și Gears 5 Ultimate Edition.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.