Gears 5 – testele multiplayer vor începe curând

Gears 5 – testele multiplayer vor începe curând

Update (17 iulie 2019) Gears 5 Tech Test este acum disponibil pentru descărcare pe Xbox One și Windows 10 (Xbox Play Anywhere) și poate fi testat începând cu data de 19 iulie.

          Gears 5 se lansează în luna septembrie, însă dezvoltatorul The Coalition le permite oamenilor să se joace mai devreme prin testele multiplayer. Studioul a împărtășit mai multe detalii despre perioadele de testare, inclusiv când sunt disponibile și cum ai acces la teste.

  • Când este disponibil

             Vor fi mai multe teste, dintre care primul începe pe 19 iulie la ora 20:00 și va rula până pe 22 iulie. A doua versiune beta începe pe 26 iulie la ora 20:00 și se termină pe 29 iulie. Varianta beta poate fi descărcată începând cu data de 18 iulie la ora 08:00, dar serverele nu vor fi disponibile online decât ulterior.

  • Pe ce platforme va fi dispnibil

               Testele multiplayer Gears 5 vor fi disponibile pe Xbox One și pe PC.

  • Cum să ai acces

              Toți membrii Xbox Game Pass pot intra în testul multiplayer Gears 5 fără costuri suplimentare. Alternativ, oricine precomandă Gears 5 (digital sau pe un disc) primește acces la aceste teste multiplayer. Este necesar și abonamentul Xbox Live Gold.

           The Coalition intenționează să organizeze un test tehnic și pentru modul Horde în luna august, însă nu au fost încă dezvăluite alte detalii.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.