Gears 5 vă permite acum să alegeți ce doriți să instalați/dezinstalați pe consolă

Economisiți spațiu prețios pe unitate

Gears 5 vă permite acum să alegeți ce doriți să instalați dezinstalați 2

După cum vă spuneam acum cateva luni despre faptul că Microsoft lucrează pentru a reduce dimensiunea jocurilor, acum acest lucru începe să se confirme. Jocul Gears 5 vă permite acum să alegeți ceea ce doriți să instalați sau să ștergeți, astfel eliberând spațiu valoros pe hard disk.

Urmând o tendință adoptată de alte jocuri precum Call of Duty: Black Ops Cold War și Halo: The Master Chief Collection, la încărcarea jocului, jucătorii au acum posibilitatea de a instala sau dezinstala anumite componente/moduri ale jocului. Cu toate acestea, dimensiunea de instalare obligatorie (Base Game) de 42 GB trebuie să rămână.

Gears 5 vă permite acum să alegeți ce doriți să instalați dezinstalați

Campania (19 GB), multiplayer (10 GB) și noua extensie – Hivebusters (8 GB) pot fi eliminate după ce jucătorii au terminat de jucat conținutul. Există chiar și o opțiune de a elimina setările complete de personalizare (12 GB), dacă vă deranjează să aveți acces în totalitate la toate skinurile și armele personalizate.

PS: Până acum am testat decât pe consolă, dar ar putea fi posibil și pe PC.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.