Gears 5 va permite să creați hărți personalizate

Gears 5 va permite să creați hărți personalizate

           Următoarea tranșă din franciza Gears of War este chiar după colț cu Gears 5. Una dintre cele mai promițătoare noi caracteristici ale jocului este instrumentul “Map Builder” găsit în noul mod Escape, care permite jucătorilor să lupte prin conținut creat chiar de utilizatori.

          Microsoft a lansat recent un nou videoclip care detaliază acest mod, iar acesta pare ușor de intuit și este foarte bine pus la punct. Instrumentele de construire a hărților Gears 5 permit creatorilor să controleze aspectul unei hărți, determinând cât de lungă sau scurtă este o hartă prin plasarea plăcilor de cameră. În fiecare cameră, creatorii pot alege numărul și tipul dușmanilor, ce arme vor  fi disponibile (inclusiv muniția), nivelul de gaz și rapiditatea cu care se dispersează acesta. Odată ce jucătorii au o hartă creată în Gears 5, o pot juca instantaneu cu prietenii sau o pot împărtăși cu lumea.

         Cu cele cinci moduri de joc ale lui Gears 5, aceasta este de departe cea mai mare intrare în franciza Gears of War. Indiferent dacă jucătorii aleg să experimenteze Campania, să concureaze în Versus, să reziste în modul Horde, să facă față cursei contra cronometru în modul Escape sau să construiască o hartă perfectă – există cu adevărat ceva ce va atrage multă lume.

         Jocul va fi disponibil pentru toată lumea pe data de 10 septembrie, dar abonații Xbox Game Pass Ultimate pot avea acces la joc cu patru zile mai devreme, pe 6 septembrie.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.