Gears 5 va rula la 4K și 60 FPS

Gears 5 va rula la 4K și 60 FPS

            The Coalition a vorbit în trecut despre modul în care Gears 5 va fi cel mai mare și mai frumos joc pe care l-au creat vreodată și cum continuarea seriei încearcă să schimbe lucrurile în favoarea francizei.

           Un document care pare oficial Microsoft și care detaliază diferite aspecte despre Gears 5 pare să se fi strecurat online (prin intermediul lui Klobrille-ului  – Xbox insider – pe ResetEra). Pentru început se menționează o calatorie în “cea mai mare lume Gears”, unul dintre punctele cheie ale jocului fiind explorarea Sera “cea mai diversă lume Gears creată vreodată”.

          Ceea ce este mai interesant este faptul că acțiunea din Gears 5 se va desfășura în toate modurile la 4K cu 60 FPS și va susține HDR-ul. Nu se spune dacă vor exista opțiuni pentru o rezoluție mai mare sau o rată de cadre mai mare.

Gears5Zvon

        Nu se știe dacă acesta este într-adevăr un document Microsoft oficial, dar unele dintre informațiile din document sunt în ordine cu ceea ce știm deja despre joc. Până când Microsoft confirmă că aceste lucruri sunt adevărate, tratează-l ca un zvon.
        Cu E3 chiar după colț, vom afla probabil destul de curând dacă toate acestea sunt adevărate sau nu. Până atunci, pentru cei care nu au testat încă predecesorul său, Gears of War 4, o puteți face acum pentru doar 3.39 Euro.

 

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.