Gears of War 4 – modul Horde poate rula la 60 fps pe Xbox One X

Gears of War 4 – modul Horde poate rula la 60 fps pe Xbox One X

           The Coalition, dezvoltatorul Gears of War 4, a dezvaluit in cele din urma imbunatatirile jocului pentru Xbox One X, iar seful lor este abilitatea de a juca atat povestea campaniei, cat si modul Horde la o rata a cadrelor de pana la 60 FPS.

            Aceasta este de doua ori rata standard de cadre a lui Gears 4 pe un Xbox One sau Xbox One S, unde campania si modul Horde ruleaza la 30 de cadre pe secunda cu o rezolutie de 1080p. Este o imbunatatire binevenita, deoarece majoritatea dezvoltatorilor care furnizeaza imbunatatiri de acest gen tind sa se concentreze asupra regularizarii ratei cadrelor, decat sa bata pana la 60 de cadre pe secunda.

           Proprietarii Xbox One X care aleg sa joace Gears 4 in modul de performanta, vor obtine rezolutie de 1080p cu o tinta de 60 de cadre pe secunda, precum si texturi cu rezolutie mai mare si unele dintre noile caracteristici grafice imbunatatite disponibile in modul Visual, potrivit The Coalition. Modul Visuals lasa rata cadrelor la 30 fps pentru campanie si Horde, dar rezolutia la 4K (3840×2160) foloseste texturi de o calitate superioara si include o multime de caracteristici grafice noi si imbunatatite. Iata lista imbunatatirilor grafice :
– razele de lumina intense/imbunatatite;
– umbre dinamice;
– distante mari de tragere;
– reflectii mai bune;
– plus mai multe detalii privind textura.

          Componenta multiplayer competitiva a lui Gears 4, Versus, va rula la 60 fps in rezolutia de 4K pe un Xbox One X – cu scalarea adaptiva a rezolutiei pentru a mentine acea rata a cadrelor – indiferent daca un jucator a selectat modul Performance sau Visuals. (Este de patru ori rezolutia modului Versus pe un Xbox One obisnuit, in cazul in care multiplayer ruleaza la 1080p60.)

         Actualizarea gratuita a Gears of War 4 pentru Xbox One X va fi disponibila alaturi de lansarea consolei la nivel mondial, pe data de 7 noiembrie.

Voi ce veți alege ? modul de performanta sau vizual?

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.