Gears of War 4 -Trial de 10 ore

Gears of War 4 -Trial de 10 ore

            Luna viitoare se va marca un an de cand Gears of War 4 a ajuns la o receptie pozitiva din partea fanilor. De atunci, Coalitia a indeplinit promisiunea de a oferi continut gratuit timp un an. Fanii Gears au primit noi skin-uri, harți, achievements si multe altele in fiecare luna de cand a fost lansat.

           Cei care inca nu au avut sansa de a se confrunta cu Swarm pot primi acum o sansa gratuita. O incercare de 10 ore a jocului este acum disponibila in magazinul Microsoft aici. Trial-ul, care este bine-venit pentru utilizatorii Xbox One, cat si pentru utilizatorii de PC, include campania (povestea) precum si numeroasele moduri multiplayer. O reducere mare la jocul integral este disponibila pentru următoarele 7 (sapte) zile, pretul fiind de doar 25.99$. Daca tine cont ca este un joc exclusiv, cu un continut HDR, 60 FPS, etc….pretul este unul foarte bun.

           Gears of War 4 este si unul dintre numeroasele titluri care vor fi “imbunatatite” pentru Xbox One X.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.