Gears of War 4 va primi un nou update in martie

Gears of War 4 va primi un nou update in martie

              Chiar daca Gears of War 4 a depasit la instalare 100 Gb cei de la Coalition a pregatit un nou update major pentru luna martie. Principala atractie din acest update este harta Diner, care este considerata harta cea mai tactica si care a fost dezvoltata pe parcursul a 18 luni de catre cei de la Coalition. Impreuna cu Diner apare si o harta friguroasa din Gears of War 3 – Old Town. Ambele harți sunt disponibile pentru cei cu Season Pass de astăzi și gratuite pentru toată lumea din 14 martie.

Cu acest update se va introduce si Ranked Lobbies pentru Core si Competitive playlists, o caracteristica foarte solicitata de jucatori care imbunatateste fluxul de matchmaking in Ranked playlists. Atunci când suntem in matchmaking (asteptare) pentru orice mod de joc – Core sau Competitive, vom fi acum plasati într-un lobby de pre-joc complet – cu harta de vot, selecție de recompense, și opțiuni de personalizare (cum era la GOW 3). În cazul în care un jucător iese înainte de începerea meciului, numărătoarea inversă de dinaintea jocului se va anula și va continua căutarea altui jucator pentru a păstra un meci echilibrat.

                 Pe parcursul ultimelor câteva luni, cei de la Coalition au primit numeroase rapoarte și înregistrări video de la utilizatori cu privire la unele erori la folosirea Gnasher-ului în toate modurile de joc. The Coalition au investigat si au descoprit ca sunt cateva probleme la folosirea Gnasher-ului, iar descoperirile lor au condus la efectuarea unor modificări ale Gnasher-ului care îmbunătățește consistenta la distanta mica. Aceasta corectie se va afla in acest update.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.